Botez Amelia

Fericiții noștri miri, Sabina și Laur s-au gândit sa aducă puțin mai multa lumina și culoare în vesela și primitoarea lor casa. Sa aducă zâmbete în miez de noapte și emoții la fiecare ceas. Sa aducă mai multa dragoste și mai multa înțelepciune în relație. Sa aducă un bob de înțelepciune și de bunătate pe care să-l ocrotească cum știu ei mai bine, pe care să-l hrănească cu toată grija și atenția și iubirea lor pentru a deveni cea mai frumoasa floare a vieții lor împreună.
Nu cred ca putem sa exageram niciodată când vorbim despre copiii noștri. Niciodată lumea nu a fost mai frumoasa decât atunci când auzi rasul senin al unui copil. Niciodată soarele nu a oglindit mai bine culorile extraordinare ale curcubeului decât văzut prin ochii calzi ai unui copil. Și nici o perioada din viata nu este mai frumoasa și mereu aducătoare de nostalgie, decât copilăria.
Iar pentru asta le mulțumim oamenilor care nu uita ca a dărui viata la rândul tău este darul cel mai de preț pe care îl putem face universul.
Sabina, Laur, mulțumim ca alături de voi creste un nou zâmbet, o noua lumina și o noua speranța.
Amelia, sa cinstesti viata și lumea în care  ai pătruns asa de bine și de frumos pe cat poate sufletul tău minunat sa îndure.
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Botez Amelia_005

Fara comentarii

Adauga comentariu

Highslide for Wordpress Plugin