Irina si Georgian, cununie civila, 19 Decembrie

Lecturam de curand intr-o revista de psihologie de ce in ultima vreme sunt tot mai putine persoane care doresc sa isi ia angajamnetul, teoretic, pe viata ca vor fi alaturi, la bine si la greu de cel ales in momentul acela. Teama de un viitor impreuna, de compromisuri, de momentele mai putin fericite, lupta continua pentru un job mai bun, o pozitie mai buna in societate si toate aceste maruntisuri care ne secatuiecs de puteri, nu sunt decat niste scuze foarte copilaresti de a nu-ti intemeia un camin, o familie. Si acum multi ar spune: cu ce ma face pe mine mai fericit o hartie semnata de un functionar la primarie ca sunt casatorit legal?! In aparenta nu ar face prea mare diferenta! De exemplu eu am folosit certificatul de casatorie o singura data in 6 ani de casnicie. Insa certificatul acela de casatorie semnat de catre tine si ea sau el in fata familiei tale, a mamei, a tatalui, a prietenilor, te ajuta sa iti pui in ordine sufletul si viata sociala. Te maturizeaza fara sa vrei, iti faci in sinea ta promisiunea ca vei incerca sa fii un sot sau o sotie buna, un parinte care va face totul pentru copiii sai, un om de valoare in socitetate aceasta care are nevoie continua de o dezvoltare armonioasa si pasnica. Casatoria in esenta nu este decat o continua dezvoltare a ta, separat si impreuna cu el sau cu ea. Si da, cred ca necesita o mare dovada de iubire, de curaj, de devotament de care numai oamenii contienti ca o societate mai buna pentru ei si pentru copiii ei incepe cu relatii sanatoase.

Ma bucur cand ma aflu alaturi de acesti oameni, imi dau speranta pentru un viitor mai bun.

Irina si Georgian sunt niste exemple de oameni frumosi, indragostiti si foarte hotarati. Stiu ca nu totul sta in acel act semnat pe 19 decembrie, insa el nu este decat o dovada materiala ca nu vor inceta sa isi ofere dragostea, sprijinul si devotamentul de care vor putea, tot restul vietii.

Si pentru ca momentele deosebite trebuie sarbatorite cu fast, ei au facut ca aceasta zi sa fie frumos inramata cu amintiri!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Irina si Georgian_09

Fara comentarii

Adauga comentariu

Highslide for Wordpress Plugin