Un cuplu pentru care amintirile reprezinta „hrana de zi cu zi a sufletului „. Un cuplu de tineri îndrăgostiti, însă cu experiente dure de viata cărora le-au ținut piept cu multa dragoste unul fata de celalalt, cu implicare și comunicare constanta.  Un cuplu construit în 13 ani de zile din momentul în care adolescentul se transforma în adult.

Asa cum Anca ne-a povestit:
“S-au văzut prima oară-ntr-o ZI de mai…. s-au plăcut, el avea părul scurt, ea bălai (șaten cu șuvițe bălai, de fapt…)” Ne-am cunoscut în urmă cu 13 ani, pe scările liceului. Eu urcam, stresată că voi întârzia la ore (eram boboacă, deh…), iar el cobora (clasa a XI-a, deh…). După ce l-am văzut, m-am răzgândit, am coborât și eu, intrigată că nu-l mai zărisem până atunci, mai ales că mi s-a părut simpatic, l-am urmat, iar în curtea liceului l-am întrebat, cât se poate de direct, cum îl cheamă. Ghinionul lui a fost acela că mi-a spus, la mișto, că-l cheamă Fane, doar ca să pară cool pentru că era cu băieții, motiv pentru care apoi a fost nevoit să mă curteze timp de 2 ani pentru a-i accepta invitația de a ieși la o cafea. De-atunci însă, indiferent ce s-a întâmplat în viețile noastre, am fost nedespărțiți.”

Pentru ca apreciază fiecare fărâmă de timp din viata aceasta efemera, pentru ca vor ca peste ani sa nu piardă nimic, și-au luat angajamentul unul fata de celalalt ca orice ar face va fi împreună, va cat mai intens și cat mai mult din ce poate. De fotografii nu au făcut rabat niciodată și sunt sigur ca nu vor face. Au ales sa celebreze fiecare moment de început de cuplu alături de mine și le mulțumesc.  Pe parcursul a patru ședințe foto i-am avut alături, am fotografiat, am povestit, ne am împrietenit.

Azi începem cu ședința foto de logodna asa cum Anca și-a dorit-o.

Pe curând!

„In Târgoviște, la ședința foto de logodnă, ne-am simțit extraordinar. Am ales o ținută sport, în care să ne simțim relaxați și îmi amintesc de faptul că am râs mult și ne-am distrat copios alături de Daniel, care sunt convinsă că a surprins cele mai potrivite cadre pentru a spune povestea logodnei noastre.”

love-stoy-anca-si-iulian_26

Fara comentarii

Adauga comentariu

Highslide for Wordpress Plugin