Pentru ca asa impune regula societatii, ca doi oameni care se iubesc sa fie recunoscuti drept sot si sotie trebuie sa treaca pe la starea civila. Pentru ca actul acela pe care il semnează de comun acord si „DA -ul” rostit clar si sincer in fata tuturor ar fi responsabil pentru toata viata lor impreuna, pentru toate realizările si esecurile lor. Probabil asa impune societatea. In realitate, insa, in realitatea noastra, in lumea noastră de îndrăgostiti si de viata reala, actul ne ajută doar sa ne integrăm. Daca iubim frumos si curat, daca noi însine ne luăm angajamentul fata de noi si fata de cel alături cu care vrem sa impartim aceste realizari si esecuri, daca ne descoperim in fiecare zi, daca avem credinta, incredere, respect si dragoste, daca spunem „DA” mai intai noua, atunci actul căsătoriei nu va mai insemna doar o hartie.
Stefania si Petru si-au luat angajamentul unul fata de celalalt ca vor face o pereche reusita in viata lor, si-au luat angajamentul fata de familie si părinti ca vor continua lucrurile frumoase pe care le-au invatat de la ei, si-au luat angajamentul si fata de societate ca vor face tot ce la sta in putinta sa dezvolte un camin sănătos si cinstit, un exemplu pentru viata de familie.
Iar fata de noi, si-au luat angajamentul ca ne vor suporta in toate „pozitiile” fotografice în care ii vom chinui. Si au respectat!!!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Stare civila Stefania si Petru_60

Fara comentarii

Adauga comentariu

Highslide for Wordpress Plugin