In asteptarea lui Rares Stefan  sedinta foto de maternitate

Stefania si Florin, un cuplu frumos de la inceputul „carierei” :)) noastre de fotografi s-au implinit acum, cu un nou membru. Este sau era, in momentul in care am realizat aceasta sedinta foto, inca in burtica Stefaniei. Se prea poate ca acum sa fie in bratele mamei, sa bea laptic sau sa fie plimbat in caruciorul super confortabil de catre tati. Oricum ar fi, suntem convinsi ca este inconjurat de multa iubire. Ca este crescut cu multa grija si intelegere, ca este binecuvantat cu parinti veseli si frumosi si ca Rares Stefan va prelua cele mai bune gene atat de la mami, cat si de la tati.

Ziua calda si seina de vara, verdele proaspat si crud combinat cu razele jucause ale soarelui ne-au ajutat tare mult in sedinta noastra foto si ne-au facut sa realizam din nou, cat de asemanatori suntem naturii, ciclului vietii!

Cu Rares ne revedem curand, in ziua botezului. Pana atunci fiecare este liber sa si-l imagineze in cele mai mici detalii. Noi credem ca va fi un brunet cu ochii minunati ai mamei si cu un zambet mare si jucaus ca al tatalui.

Pe curand!

Sedinta foto maternitate Rares_33

 

Fara comentarii

Adauga comentariu

Highslide for Wordpress Plugin