Povestea fiecăruia este unica si fabuloasă. Evenimentele sunt memorabile iar emoțiile sunt inevitabile. Unele momente sunt atât de puternice încât ti-e teama ca nu le-ai putea face fata, însă, în același timp ti-ai dori sa le păstrezi cat mai mult pentru că numai atunci te simți cu adevărat viu, când te zapacesc aceste sentimente vibrante.

Pentru noi, ca fotografi de evenimente atât de plăcute fiecare moment ar putea părea un standard deja, un clișeu…chiar multi miri ne zic: ” Cred ca voi le-ati vazut pe toate si nu va mai impresionează nimic.” Prea putin adevărat. Da, anticipăm fiecare moment si gândim deja in avans ca se va intampla acel lucru, ca trebuie sa avem pregătit aparatul si obiectivul si deja vizualizam cadrul însă trăim alături de ei clipele si suntem încercati deseori de „pielea de găină”. Pentru ca nici noi nu putem anticipa chiar totul si pentru noi este un eveniment unic.

Atu-ul nostru sta in puterea de concentrare si in gândirea programată a zilei. Incercam pe cat posibil ca fiecare mireasa si mire sa se simtă cat mai degajat si relaxat alături de noi pentru că aparatul nostru sa surprindă cat mai mult din naturaletea lor, din farmecul zambetului lor si din dragostea ce plutește între ei. Pentru ca peste ani sa privească cu plăcere albumul nunții. Și să își zică că s-au bucurat de cea mai reușită zi a lor, de cea mai frumoasă nunta si de cei mai buni prieteni alături.

Detalii, culori, forme si povestea Anei si a lui Silviu.

Cu drag, echipa FotoDumbrava.

Ana si Silviu_55

1 comentariu pana acum

Adauga comentariu
  1. Pozele sunt reusite, a 4-a poza in sine reprezinta o stare unica.

Highslide for Wordpress Plugin