15 septembrie 2018, o postare ce inglobeaza trei zile de poveste pe care Andreea si Radu le-au trait,  exact ca in povesti! Au dorit sa se bucure cat mai mult de fiecare moment, sa pastreze in amintire pe toti ai lor, toate emotiile, toate bucuriile,  chiar si toata incordarea ce vin la pachet cu un astfel de eveniment! In felul acesta au trecut treptat prin ziua de logodna urmata de cununia civila, de ziua nuntii iar apoi de o sedinta foto dupa nunta,  mai calmi și degajati! A fost parca un calendar al amintirilor impreuna din toate etapele: mai intai,  dragostea pura ce se infiripa între doi tineri adolescenti,  etapa de un verde crud si proaspat,  lejera,  cu fluturii în stomac si zile libere -exact atmosfera din ziua logodnei! Mai apoi a urmat ceva mai serios, o asumare a relatiei, dorinta de a merge impreuna pe acelasi drum – cununia civila-. Ziua nuntii incununata de o mare raspundere si ingaduinta unei familii in toata frumusetea si complexitatea ei, cu bune si rele, cu soare si furtuna! Chiar ziua de 15 septembrie,  superba zi de toamna, le-a adus in viata soare,  vant,  ploaie, nori pufosi și curcubeu. În felul acesta natura i-a binecuvantat cu toate minunatiile ei, pregatindu-i pentru o casnicie plina!

Mai apoi ziua trash the dress-ului,  pe care ei si-au ingaduit-o si pe care au savurat-o intens! Exact ca si in casnicie, amândoi vor lupta si vor invata sa isi construiasca relatia dorita,  vor savura picatura cu picatura zilele in doi, isi vor face curaj unul altuia, se vor ingadui unul altuia, vor fi critici si sustinatori,  isi vor fi cei mai buni prieteni si vor maturiza o iubire inmugurita de mici!

Andreea, la fel de stapana pe situatie sa fii in toate etapele casniciei voastre! Radu, iti dorim sa ramai barbatul puternic de care bratul Andreei sa se sprijine intotdeauna!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Andreea si Radu_77

Fara comentarii

Adauga comentariu

Highslide for Wordpress Plugin