O zi mult prea importanta si bogata in evenimente care se deruleaza mult prea rapid pentru cate avem de „bifat”! O zi pe care o pregatim dinainte cu luni bune, ne informam, strangem materiale, coasem si lipim, rasfoim reviste, alegem modele, probam si modificam, facem liste peste liste, dormim cu emotii si ne trezim in planuri de bataie, credem ca nu am facut indeajuns incat sa fie bine!

Si toate astea pentru a ne demonstra noua si celorlati ca putem si ca suntem unici si mandri de noi.

Adevarul este ca suntem importanti, speciali si deosebiti si fara sa alergam la acest maraton. Suntem altfel decat ei, decat oricine pentru ca suntem noi. Nu trebuie sa ne dam peste cap de trei ori sa fim in varf de fiecare data. Suntem acolo, apreciati si iubiti de cei dragi, respectati de ceilalti, dar, cel mai important, ne simtim bine cu noi insine!

Acest sentiment de implinire si de multumire trebuie sa troneze in fiacare din noi in orice moment sau etapa a vietii!

 Pe Cera si Codrin ii apreciem de dinainte de nunta lor, asta nu pentru ca au trecut prin multe nopti nedormite pentru o zi spectaculoasa, ci pentru ca daruiesc si se implica total in ceea ce fac. Da, ziua nuntii lor a fost altfel, a fost frumoasa, a fost rodul muncii de cateva luni. Insa ei sunt si vor speciali si dupa aceasta zi minunata! Si le urez sa isi pastreze viu acest patos pentru lucruri frumoase si delicate.

 O nunta cu o tematica nemaintalnita pe la noi, Fabrica de ciocolata a lui Willy Wonka. Si special, mini-ornamentele au fost realizate manual de mireasa noastra superba. Cu talent, rabdare, zile de munca si multa pasiune, Cera a raspandit magie in sala de petrecere! Iar Codrin a fost cel care i-a stat alaturi si a sustint-o asa cum merita un cuplu frumos si la inceput de drum.

 Cera nu numai ca se numara printre miresele dibace – norocosi miri – ci este si una dintre miresele superbe pe care am reusit sa le fotografiem, ce-i drept, in graba ;)! A avut o rochie pur si simplu de poveste ce a invaluit-o intr-o magie si intr-o splendoare cu totul si cu totul aparte! Codrin, felicitari ;)!

 Cum va spuneam, o zi de numai 24 de ore este mult prea scurta pentru a reusi sa suprinzi tot si toate intr-o maniera cat se poate de detasata. Sunt multe sentimente pe care nu le poti anticipa sau gestiona in avans. Dar eu cred ca minunea atunci se intampla, cand te astepti cat mai putin. Si mai cred ca trebuie sa o lasam sa se intample si sa ne bucuram de ea atunci. Daca avem sansa sa pastram si cateva amintiri… suntem norocosi!

 Cera si Codrin, felicitari pentru minunea din ziua voastra!

 Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

cera-si-codrin_080

2 comentarii pana acum

Adauga comentariu
  1. Nice wedding photography, very nice pictures.

  2. Deosebita rochie, frumoasa mireasa!

Highslide for Wordpress Plugin