Sa fie o zi speciala luminată si colorată de cea mai caldă rază de soare din octombrie, de ultima adiere placuta a vântului, de cel mai frumos auriu si de o iubire in plina flacăra.  Sa fie ziua lor, a Baincai si a lui George si ei sa o petreacă cu toti ai lor.

Stabiliți în afara țării, fac parte din românii pentru care acasa este locul de tihna si pace, căminul unde se reîntorc pentru a-si încărca bateriile pentru o noua runda de străinătate.  Aici s-au gândit să își înceapă sub binecuvântarea lui Dumnezeu, călătoria în doi. Tot aifi au ales un local demn de un party colorat animat de muzică și de voie foarte buna.

În momentele rare când George a lăsat telefonul din mână si de la ureche am reusit sa il surprindem in cateva imagini asa cum este el. Iar Bianca…desprinsa parca dintr-un tablou si-a purtat cu eleganta si rafinament statutul de mireasa. Greu de imaginat inițial oare cum se va machia ea „atât de strident”?! a fost superba pentru că naturaletea ei s-a ridicat si a respirat prin fiecare por.

O zi de toamnă frumoasa si linistită, însă cu o mare semnificație pentru George si Bianca si cu o mare onoare pentru noi ca le-am fost alături.

Cu drag, echipa FotoDumbravă.

Bianca si George_26

Fara comentarii

Adauga comentariu

Highslide for Wordpress Plugin