Dintre toate amintirile din copilarie,  cu multe verișoare si un singur var,  tin minte cu placere cand ne strangeam la mamaia si tataia in camera! Si mamaia,  suflet de copil a fost si la fel a ramas,  ne „dadea in carti ” si ne ghicea cu cine ne vom casatori! Iar noi eram in culmea fericirii pentru ca mereu mamaia ne spunea ceea ce noi doream sa auzim!

Si acum,  dupa ani de zile, placerea noastra mare este sa stam in odaia mamaiei noastre sau pe leaganul vechi si ea sa ne ghiceasca!

Toti am plecat la casa noastra si, asa cum „cartile fermecate” ne-au fermecat copilaria tot asa printii sau printelese din viata noastra ne-au fermecat, rand pe rand!

Iar acum vorbim de Smarandita,  verisoara mea nascuta cu stea in frunte, are o minunata suvita alba pe parul ei de un negru abanos, chiar in dreptul fruntii! Nu stiu daca asta e cauza, dar Ciprian, alesul inimii ei, este cu adevarat un print de poveste! Sincera sa fiu, l-am cunoscut prima data la el la nunta.  Suficient sa ma bucur pentru el și ea, pentru fericirea și dragostea ce i-o ofera atat de frumos, verisoarei mele!

La nunta, zâmbetul special al Smaranditei, curat si sincer,  a fost ca un val de aer proaspat incontinuu! Sunt doi oameni frumosi, hotarati si foarte muncitori. Uneori,  am impresia ca ei chiar vin dintr-o alta lume, acea de poveste,  unde totul este ingaduitor si curat și liber! Asa va dorim si noi, sa va bucurati de o casnicie curata si sincera,  cu ingaduinta și încredere!

Cu drag, echipa FotoDumbravă!

Smarandita si Ciprian_33

1 comentariu pana acum

Adauga comentariu
  1. Beautiful Images, love your style

Highslide for Wordpress Plugin