Ca in fiecare an sarbii din Targoviste sarbatoresc in stil specific Pastele Cailor. Este sarbatoarea cailor, animalele care trag la plug pentru o recolta imbelsugata, dar si animalele care au o frumusete aparte si calitati puternic conturate.

Este al doilea an cand particip la aceasta sarbatoare si, spre deosebire de anul trecut, aceste superbe animale m-au incantat prin experienta acumulata, au fost mult mai active si mai ascultatoare, iar publicul le-a aplaudat cu mult mai mult interes. Multi fotografi, care mai de care sa prinda un cadru bun si micii ponei care mi-au parut a fi atractia principala. Mai putin spectatori ca anul trecut, dar era de asteptat intrucat baba de 3 martie a tot suflat cu un vant puternic si cu greu te incumeti sa iesi afara pe o vreme ca asta. Bineinteles gura-casca, seminte si alvita, nelipsite de la un targ specific romanesc.

Va lasam in compania paradei si ne vedem la anul… la Pastele cailor!

 

 

2 comentarii pana acum

Adauga comentariu
  1. Super tari pozele si mai ales momentele surprinse. Chiar am devenit nostalgic si mi-am adus aminte cu drag de viata de la tara si in special de caii, ce sunt animale frumoase.

  2. felicitari

Highslide for Wordpress Plugin